Scroll Top

Activiteiten

Maak ook kans op een gratis hypnosesessie!

Gewoon zomaar, als een kadootje, kun je tot het einde van dit jaar iedere maand kans maken op een gratis hypnosesessie ter waarde van € 300,-. Wil je eerst meer weten over de Healing Hypnose zoals ik die toepas, kijk dan hier.

Deze actie is speciaal voor de lezers van mijn nieuwsbrief, hij wordt niet op andere wijze gedeeld. In iedere nieuwsbrief van een bepaalde maand vind je een button met een nummering die je aan kunt klikken en waarmee je op deze pagina terecht komt. Stuur per maand 1x een e-mail naar mind@mindindevelopment.nl met jouw naam, adres en telefoonnummer en het nummer van de button in de nieuwsbrief. Voor september is dat #002.

Mijn partner Jan-Frederik zal de winnaar kiezen zodat ik geen invloed heb op wie er gekozen wordt.
Nadat hij gekozen heeft, neem ik contact op om een afspraak te maken voor een moment dat ons beiden schikt. Een sessie duurt 3 tot 5 uur.

Wanneer je je opgeeft om kans te maken, geef je daarmee direct toestemming voor plaatsing van de sessie op YouTube voor wat betreft delen van de sessie die informatie bevatten, die voor iedereen leerzaam en waardevol zou kunnen zijn. Erg persoonlijke informatie zal uiteraard niet gepubliceerd worden en namen zullen indien gewenst worden verwijderd.