Scroll Top

Healing Hypnose

Coaching & Counseling

Coaching & Counseling

Graag wil ik je helpen zicht te krijgen op je eigen problematiek, overtuigingen, belemmeringen en blokkades. Daarbij gaan we naar de kern van het probleem, we kiezen niet voor symptoombestrijding.

Vanuit spiritueel oogpunt gezien is je leven een spiegel. Een spiegel waarin geprojecteerd wordt wat jij graag wilde leren hier op aarde. We gaan dus in die spiegel kijken en proberen te begrijpen wat daar gebeurt. We kijken naar jou en jouw reactie op de wereld om je heen, jouw reactie op medische klachten (ik stel nooit diagnoses, ik ga af op wat de cliënt inbrengt) en jouw overtuigingen.

Onder mijn cliënten bevinden mensen met een diversiteit aan problemen of vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zingeving of loopbaanproblematiek maar ook met trauma, depressie en burn-out en soms hebben ze ook suïcidale gedachten.

Ik oordeel nergens over. Tegenover mij zit een Ziel die, net als ik, probeert zich te ontwikkelen, te groeien. En de één heeft zichzelf daar andere opdrachten en instructies voor gegeven dan de ander. Voor mij is het enige belangrijke dat je werkelijk bereid bent tot verandering. Dat je niet weet hoe dat moet en waar je moet beginnen is geen enkel probleem, daar komen we over het algemeen wel uit.

Wat ik doe is met je in gesprek gaan, luisteren, horen wat je zegt maar ook wat je niet zegt of niet durft te zeggen. Ik stel je vragen die je misschien niet altijd even makkelijk vindt, maar die je wel voor jezelf zou moeten beantwoorden om uit de situatie te komen waar je in zit. Daarbij vertel ik ook over mezelf, in de hoop dat jij daar iets aan hebt, er een aanwijzing uithaalt of ineens iets begrijpt wat je eerder niet zag. Ik blijf dus geen vreemde voor jou, ik loop een stukje met je mee.

Medicijn- en drugsgebruik is daarbij niet handig maar ik zal je nooit adviseren te stoppen, dat is iets wat je zelf beslist, indien nodig in samenspraak met de arts die je daarin bijstaat.

Ik werk niet met intakegesprekken. Ook in een eerste gesprek wil ik graag al zinvol bezig zijn. Niet op een oppervlakkige manier kennismaken, maar je direct al wat mee kunnen geven. Voor mij bestaat er geen toeval. Als je ervoor kiest om bij mij te komen dan is daar een reden voor.

In de afgelopen jaren heb ik met allerlei mensen gesproken. Naast het werknemerschap heb ik door mijn eigen ondernemers- en leidinggevende ervaring ook de mogelijkheid mij goed te verplaatsten in het leven van een ondernemer (ZZP-er of anders), leidinggevende of manager. Uiteraard heb ik een geheimhoudingsplicht en zal alles onder ons blijven.

Je bent van harte welkom!

De kosten

De kosten van een coachingsgesprek bedragen € 125,- per uur. We rekenen contant of via een Betaalverzoek (= Tikkie) direct af, na afloop van ieder gesprek. Gesprekken op rekening zijn niet mogelijk.

Sinds Covid ben ik weer fulltime aan het werk, in een voor mij erg leuke en interessante baan. Daarom doe ik alleen sessies op vrijdag en bij hoge uitzondering op zaterdag.

Ik ben aangesloten bij het  CAT (Collectief Alternatief Therapeuten). Hierdoor is er sprake van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering via het BAT (Beroepsverzekeraar Aanvullende Therapeuten) en aansluiting bij de onafhankelijke klachten en geschillen commissie van het GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten).

Mijn gesprekken en sessies komen niet in aanmerking voor vergoeding door de ziektekostenverzekering omdat ik niet aangesloten ben bij een beroepsvereniging.
(Ik heb mijn lidmaatschap bij een beroepsvereniging na een aantal jaren opgezegd omdat het enkele honderden euro’s per jaar kost aan lidmaatschapsgeld en daar weinig tot niets voor terugkomt. Ik word er niet beoordeeld op mijn coachingskwaliteiten, of tevredenheid van mijn cliënten, maar op scholingspunten. Steeds meer ervaren coaches nemen deze stap en ik heb mij daarbij aangesloten.)

Het is in veel gevallen wel mogelijk de kosten af te trekken van de belasting bij de jaarlijkse belastingaangifte.
Ondernemers kunnen de sessies als bedrijfskosten opvoeren.
Soms zijn werkgevers bereidt om een traject te vergoeden. Informeer hier eens naar bij je werkgever.