Scroll Top

Healing Hypnose

Coaching & Counseling

Ben jij op zoek naar hulp en ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkelingsproces? Bij jouw spirituele groei?

Wil jij open kunnen spreken over alles wat jou bezighoud, zonder raar gevonden te worden?

Wil jij graag weten waarom je steeds tegen bepaalde blokkades aanloopt?

Ben jij benieuwd waar jouw levenslessen liggen?

Vraag jij je af waarom je leven zo gelopen is en wil je dat vanuit een spiritueel perspectief bekijken?

Dan kunnen we daar op twee manieren mee aan de slag, via coachingsgesprekken of via hypnose. Beiden zijn op hun eigen manier heel effectief, mits jij er voor openstaat. Want verandering en inzichten zijn heel persoonlijk, alleen jij kan er voor zorgen dat jouw leven verandert.
Daarvoor ga ik graag met je naar de kern, op zoek naar inzichten. Ik ga je helpen werkelijk tot de antwoorden op je vragen te komen, maar de antwoorden liggen uiteindelijk in jou. Ik help je met herinneren, loslaten, zien, maar jij hebt de oplossing, jij weet hoe ‘leven’ er voor jou uitziet.

Ik ben geen medium die in jouw leven of jouw ziel kan kijken en daar dingen over kan vertellen. Wel krijg ik vaak precies die vragen binnen die gesteld moeten worden, die voor jou belangrijk zijn. Vanuit mijn Spirit en begeleiding word ik op het goede spoor gezet van wat jij nodig hebt in de sessie.

Coaching en counseling zijn eigenlijk twee verschillende methoden, maar in de bijna 20 jaar dat ik nu bezig ben zijn ze voor mij steeds meer verweven geraakt. Voor meer uitleg over coaching en counseling kan je hier een kijkje nemen.

Sinds 2015 ben ik Quantum hypnose gaan bestuderen. Onder Quantum hypnose vallen onder andere methodieken als Introspective Hypnosis, Life between Live en QHHT, en die veel verder gaan dan de oorspronkelijke vormen van hypnose. Zij combineren lichaam, geest en datgene wat er nog meer is tussen hemel en aarde. Zij hebben allemaal echter een vrij strikt protocol dat gevolgd moet worden, en waar je eigenlijk niet vanaf mag wijken. Ook zijn er vaak onderwerpen of zaken die ‘vermeden’ moeten worden. Nadat ik de opleiding Introspective Hypnosis tot 2x toe had afgerond (1x online en 1x live) en de boeken van Michael Newton (de grondlegger van Life between Live) had bestudeerd kwam ik al snel tot de ontdekking dat ik meer bewegingsvrijheid wilde.

Via eigen scripts, een soort geleide meditatie, help ik mensen onder hypnose en ga dan op diepgaande wijze aan de slag met alles wat ik tegenkom gedurende de hypnose. Ik noem mijn methode Healing Hypnose. Meer informatie over Healing hypnose vind je hier.

Via de knop ‘YouTube’ ga je naar mijn YouTube kanaal, waar je allerlei opnames vindt van sessies met waardevolle informatie die via een sessie verkregen is. De eerste sessies die iemand doet, gaan meestal niet zo ver of diep en zijn heel erg persoonlijk en zullen nooit gepubliceerd worden. Maar oefening baart kunst, hoe vaker je onder hypnose gaat, hoe beter het gaat. De stukjes die op YouTube geplaatst worden zijn vooral interessant in algemeen belang. Ook vind je veel korte filmpjes met sessies die ik met Sandra heb gehouden en waarin we allerhande vragen voorleggen aan andere entiteiten. Waanzinnig boeiend!

Publicatie gebeurt uiteraard alleen in overleg!

Je bent altijd van harte welkom voor een sessie naar keuze, of dat nou coaching of hypnose is. Uiteraard mag je altijd bellen om een afspraak te maken, maar via Whatsapp mag ook.