Scroll Top

Contactinformatie

“changing the future” is een website van Mind in Development.

Voor het maken van een coachings- of hypnoseafspraak kun je de afspraakbutton gebruiken of kun je contact met mij opnemen. Dit kan uitsluitend per telefoon, Whatsapp of SMS, zodat ik je e-mail niet kan missen omdat hij bijvoorbeeld in de spam-map terecht komt. Ik ben het best te bereiken op werkdagen tussen 17.00 en 19.00 uur.

Mind in Development

Esther-Marieke Dekens
Beatrixstraat 8A
6673 XP  Andelst (Overbetuwe)
M: 06-51855944
E: mind@mindindevelopment.nl (Voor het toezenden van afgesproken materialen.)
KVK: 70146926
BTW: NL001881761B36
Mind in Development is een Eenmanszaak.

De kosten van (online)coaching bedragen € 85,- per uur en € 125,- per 1,5 uur, contant af te rekenen, via een Tikkie of betalingsverzoek of ter plekke over te schrijven, na afloop van ieder gesprek.
De kosten van Healing Hypnose sessie bedragen € 300,- en duurt 4 tot 6 uur. Contact af te rekenen, via een Tikkie of betalingsverzoek of ter plekke over te schrijven, na afloop van de sessie.
De kosten van georganiseerde evenementen verschillen per evenement en zijn te vinden in de informatie van het betreffende activiteit.

Je bent van harte welkom!

Doorverwijzingen

Ik voorzie niet in doorverwijzingen naar andere coaches of therapeuten. Mijn raad is iemand te zoeken op internet en het gewoon te proberen. Volg je gevoel en je komt daar waar je moet zijn.

Niet goed, geld terug garantie

Mocht je na 6 maanden vinden dat ons gesprek je helemaal niets heeft opgeleverd en je kunt dat mij goed uitleggen, dan ben ik bereid om je je geld terug te geven. Ik ben er echter van overtuigd dat deze service overbodig is, wanneer jij werkelijk toe bent aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Aansprakelijkheid

Esther-Marieke Dekens doet op geen enkele wijze beloftes en geeft geen garanties aangaande de  uitkomst van de Coaching en Healing hypnose sessies, aangezien het resultaat voor een heel groot deel afhankelijk is van de inzet van de cliënt. Noch is zij aansprakelijk te stellen voor jouw specifieke gezondheidsproblemen. Esther-Marieke stelt geen diagnoses en zal nooit een advies geven aangaande je medicatie. Als zij daar al iets over zegt is dat niet meer dan haar eigen mening en vrijblijvend advies en geeft nimmer de verplichting tot opvolging. Alle medische vragen betreffende jouw ziektebeeld en voorgeschreven medicijnen dien je met je arts of specialist te bespreken.