Activiteiten

Gathering of Old Souls

Voel je welkom op de Gatherings!

Geplande data:  De Gatherings zitten voor dit jaar vol.

‘Gathering’ heeft de betekenis van een bijeenkomst, een verzameling, een samenzijn. Vandaar de ‘Gathering’, als een bijeenkomst van Old Souls en een verzameling en samenzijn van verwante zielen.

Esther-Marieke merkte op vele manieren dat veel Old Souls (of Starseeds, of 144.000 zielen, of Indigo kinderen, enz. enz.) best eenzaam zijn, ze hebben door hun spirituele groei de aansluiting met de doorsnee maatschappij verloren en door hun ‘afwijkende’ belangstelling en interesses voelen zij zich op veel plaatsen, en in veel groepen, niet meer thuis.

Daarbij hebben ze vaak moeite met het vinden van aanverwante zielen, van ontwikkelingsgelijken. Om daar wat aan te doen organiseren we de Gathering of Old Souls. Kom thuis, het voelt als een warm bad, hier kan je jezelf zijn zonder oordeel en bespreken waar jij mee bezig bent. We leren van elkaar.

Bij de Gatherings ligt het accent op elkaar leren kennen, op zien en voelen dat je niet de enige bent en bouwen aan vriendschappen.

Je hoeft niet te ‘bewijzen’ dat je een oude ziel, een starseed of een indigokind bent, of hoe spiritueel je bent, we gaan er vanuit dat jij dat zelf heel goed kan inschatten. Dat is iets wat je diep van binnen weet en vaak ook door je omgeving gespiegeld krijgt. We gaan er wel vanuit dat spiritualiteit een grote rol speelt in jouw leven en je openstaat voor het verhaal van een ander.

We beginnen om 9.00 uur met een uitgebreide kennismakingsronde.
Daarna is er ruimte om door te praten over onderwerpen die we belangrijk vinden. Esther-Marieke bestudeert het materiaal van Kryon, Bashar en Abraham/Hicks al vele jaren en kan deze informatie uitleggen en duiden en vanuit haar coachingservaring (sinds 2004) bij anderen blokkades bespreken. Afhankelijk van het weer kunnen we ook buiten zijn, we zitten namelijk in een bosrijke omgeving.

Tijdens de vegetarische lunch is er natuurlijk ook uitgebreid gelegenheid om samen te kletsen en ervaringen uit te wisselen. De lunch is verplicht vanuit de locatie omdat de huur vrij laag ligt.

In de middag gaan we een groepsregressie doen, een gezamenlijke hypnosesessie waarbij we ieders frequentie verder zullen verhogen en ieder voor zich boodschappen doorkrijgt die op dat moment belangrijk voor je zijn.

Uiteraard praten we daar nog over na en diepen vragen verder uit.

Rond 17.00 uur ronden we af en ga jij met een warm gevoel naar huis.

De Gatherings worden zonder winstoogmerk georganiseerd en de kosten voor deze bijeenkomsten bedragen € 50,- per keer. Dit is inclusief koffie, thee en water, een vegetarische lunch en wat lekkers bij de koffie en thee.

De locatie bevindt zich in Hemmen, een klein dorp, in een klein bos, in de Betuwe. Hemmen ligt op 4 km afstand van de A15 en 3 km lopen van het station Hemmen-Dodewaard. Kom je met de trein, laat ons dat dan even weten, wie weet is er ruimte om je even op te pikken op het station.

Je bent van harte welkom!

Aanmelden:
Totaal: € -


Je inschrijving is definitief na ontvangst van de betaling.
Annulering is mogelijk tot 1 week voor de gathering. Binnen de laatste week is het alleen nog mogelijk de deelname te verschuiven naar de volgende gathering.

Na de betaling krijg je een bevestiging van de betaling.
Krijg je geen e-mail van ons binnen? Controleer dan eerst even je spam map.

Met de betaling ga je tevens akkoord met het ontvangen van onze e-mail berichten.